måndag 8 december 2008

Hur gör man?

Nu har bloggen funnits i en vecka och jag har fått mycket positivt gensvar! Jätteroligt! Jag vet att många av mina vänner vill kommentera min blogg men av olika skäl inte vill skapa ett googlekonto. Men det finns andra sätt att kommentera, där man inte behöver logga in utan endast skriva sin kommentar!

Hur gör man då?
Om man vill kommentera ett inlägg trycker man på knappen nedanför inlägget där det står 'Kommentera'. Då kommer man till en sida där det står 'Lämna din kommentar'. Skriv in de bevingade orden i rutan för kommentarer. Skriv in rätt ordverifiering.
Nu ska du välja din identitet och det är här många stoppas. Istället för att markera Google/Blogger där personer med googlekonto kan logga in så markerar man Namn/URL och skriver sedan sitt namn. Man kan också vara anonym om man hellre föredrar det. Svårare än så är det inte, bra va?

Om ni vill kommentera eller ej är upp till er. Men det är ju synd om folk som läser bloggen är hindrade för att Google har ett, vid första anblicken, svårtolkat kommentarsformulär.

Fortsatt trevlig läsning, kära gäster!

Inga kommentarer: