onsdag 11 februari 2009

Bröllopstårta


Igår var jag på besök hos underbara Mirian som har Tårtesset i Staffanstorp. Bröllopstårtan är nu provsmakad (ja, kanske inte just DEN), diskuterad och beställd! Tårtan på bilden får stå modell och jag är upp över öronen förtjust! Visst är den fin?
Frisör
Guldsmed
Band till festen
Dukning
Florist
...kan jag nu också bocka av i listan! Härligt!

6 kommentarer:

Hellcat sa...

Men hey! Där har vi ju bruden och tärnans färger! Du representeras av den vita marsipanen och tärnan av de gröna banden. Nu ska vi bara hitta själva klänningen som hon ska ha, dvs vi ses på lördag! :D Superfin tårta för övrigt. Hoppas den matchar med smak också! :p

Emmily sa...

Smak? Vem bryr sig om smaken - sånt har vi inte tid med. Åhnej, här ska det matchas. Grönt och vitt i speciella nyanser, pärlor och natur, matchasmatchas. Du kommer vara strålande snygg som tärna på mitt, eh jag menar vårt, välmatchade bröllop. Fniss*

Jenny sa...

Tack för lyckönskningen!

Så maj, ja då har du lite mer tid till planering kvar. Vi kom på i början av Januari att vi skulle kanske gifta oss den 14:e feb. Nu är det dagen innan och det har funkat att hinna med allt vi velat trots allt. :)

Hur gå det för dig?

Kram
Jenny

Anonym sa...

Hej Emmily!
Först och främst vill jag bara säga ett stort grattis inför bröllopet! Förövrigt tycker jag att din blogg är supermysig, läser den regelbundet!
Kram Maria, som är tillsammans med Rasmus

Emmily sa...

Tack för lyckönskningen, Maria! Vad roligt att du tycker om min blogg! :D

Anonym sa...

Hej!
Vad roligt att ni nu (äntligen ;.)) ska gifta er. Stort grattis! Jag är övertygad om att dagen kommer bli underbar.
Visst växer hon så det knakar lilla Leya.
Kram till er båda!