onsdag 20 maj 2009

Vi har gift oss!

Lördagen var den bästa dagen någonsin och ingenting mer fanns att önska. Fantastiska vänner, underbar familj och världens bästa man! Ceremonin var känslosam och otroligt vacker med levande musik i form av nyckelharpa och fiol. Festen var jättelyckad och atmosfären var så fin! Jag är så glad!

tisdag 19 maj 2009

26 maj - Skånska Örtagårdssällskapet ordnar föredrag på Tirup

Skånska Örtagårdssällskapet är en liten förening som vill främja användat och kunskapen om krydd- medicinal- och färgväxter. Vi träffas cirka 6 ggr per år och lyssnar till spännande föredrag, besöker unika trädgårdar och lär oss mer om örter och vad man kan använda dessa till.

Tisdagen den 26 maj klockan 18.30 är det åter dags att träffas, denna gång i örtagården på Tirup för att lyssna till Eva Falck, örtagårdsmästare och eldsjäl, som tillsammans med sin dotter Bente ska berätta om deras örtagård, om växterna däri, hur man använder dem idag och hur man använde dem förr.

Ni är alla hjärtligt välkomna dit! Föredraget kostar endast 40:- per person och efteråt finns möjlighet att fika i örtagårdens mysiga café till självkostnadspris. Väl mött på tisdag!








fredag 15 maj 2009

Nu är det snart dags...

Imorgon sker det! Vår stora dag - vår bröllopsdag. Om ett dygn är vi gifta. Det känns så stort - så... Så länge som vi har planerat, förberett och fixat och nu är vi där. Framme vid målet, som egentligen bara är början på vår väg som ett gift par. Det känns så roligt och jag är så glad! Jag har ingen bild dagen till ära, utan det får ni vänta på tills helgen är över, för jag har som ni vet lite annat för mig. :) Lycka mig till!